Bultsma, drs. W.A. (Willy)

A&O en A&G Psycholoog

‘Ik werk oplossingsgericht en vanuit de positieve psychologie. Mensen weer plezier geven in hun werk, helpen om met hun problemen zowel in het werk als privé om te gaan en hun zelfvertrouwen te versterken, zijn mijn belangrijkste drijfveren’.

Binnen Ascender is Willy Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie en Psycholoog NIP Arbeid en Gezondheid. Willy is gespecialiseerd in loopbaanvraagstukken en arbeidsgerelateerde problematiek, waarbij de wisselwerking tussen de persoon en de organisatie centraal staat. Zij heeft als psycholoog ervaring in zowel profit (commerciële dienstverlening, industrie) als non profit (gezondheidszorg, onderwijs en overheid).

Na een carrière als leidinggevende en manager in de thuiszorg studeerde Willy af aan de Open Universiteit als Arbeids- en Organisatiepsycholoog. Zij behaalde later ook de Arbeids- & Organisatie- en de Arbeids & Gezondheidsregistratie. In haar psychologenloopbaan heeft zij zich toegespitst op de selectie- en ontwikkelassessments, alsook het potentieel onderzoek. Van 2007 tot 2015 werkte zij als arbeids- en organisatiepsycholoog en loopbaanadviseur bij een psychologisch adviesbureau voor bedrijven, waar zij loopbaanonderzoeken, selectieassessments en belastbaarheidsonderzoeken heeft uitgevoerd en daarnaast medewerkers heeft gecoacht, begeleid en geadviseerd bij uiteenlopende problemen op het gebied van werk, loopbaan en gezondheid.

Werkzaam op locaties: Zwolle.

NIP psycholoog

A&G psycholoog
Functie:
Terug