Hooft, drs. S.W.M. (Saskia) van ‘t

 Sr. Manager Clinical Services & Registerpsycholoog NIP A&O

Als people manager van de psychologen (vast en freelance) is Saskia verantwoordelijk voor de kwaliteit, productiviteit en efficiency van de klinische dienstverlening in de begeleidingstrajecten en EAP. Zij heeft als taak om de verbinding en samenwerking tussen de psychologen te faciliteren en te behouden, evenals het monitoren van hun welzijn. Daarnaast is zij betrokken bij de werving van nieuwe psychologen en het uitwerken van het inwerkprogramma.

‘Mijn aanpak is eclectisch en oplossings- en resultaatgericht. Mijn stijl laat zich kenmerken als sensitief, enthousiasmerend en constructief-kritisch’.

Binnen Ascender richt Saskia zich op individuele vraagstukken ten aanzien van vitaliteit en persoonlijke kracht. Ze verzorgt ook teamtrainingen op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en preventie van burn-out.

Saskia heeft ruime ervaring op het gebied van coaching, selectie-en loopbaanassessments, werving- en selectietrajecten, MD-trajecten en trainingen op het gebied van werving, selectie en coaching. Ze is werkzaam in diverse branches zoals financials, retail, uitgeverijen en not-for-profit.

Saskia studeerde Arbeids-en organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam waarna ze drie jaar als consultant personeel en organisatie publieke sector bij een grote gemeente werkte. Hierna is ze ruim tien jaar als senior consultant aan GITP, hét gerenommeerde HRM adviesbureau, verbonden geweest.

Werkzaam op locatie: Eindhoven.

NIP psycholoog

Terug