Voortman, drs. J.H.G. (Jan)

Psycholoog en Cognitief gedragstherapeut

Jan heeft klinische psychologie en persoonlijkheidsleer gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte de eerste helft van zijn loopbaan als psycholoog en psychotherapeut in een algemeen ziekenhuis, verpleeghuizen, verslavingszorg en in de eigen psychotherapiepraktijk. Daarnaast was hij universitair docent bij de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en gaf hij managementtrainingen bij ISBW.

In de tweede helft van zijn loopbaan werd hij hoofd behandeling (medische, paramedische en psycho-sociale diensten), en de laatste vijftien jaar was hij als divisiedirecteur van een grote ouderenzorginstelling verantwoordelijk voor een zestal verpleeg- en verzorgingshuizen. In die tijd volgde hij opleidingen bij TIAS (MHA) en Erasmus Universiteit (MBA-Health). Hij is lid van de Vereniging voor gedragstherapie en cognitieve therapie (VGCt).

“Binnen Ascender ben ik werkzaam als executive-coach, en geef ik training en psychologische begeleiding bij hoofdzakelijk werkgerelateerde problematiek.”

Werkzaam op locatie: Enschede

NIP psycholoog

Functie:
Terug