Rienstra, drs. J.F. (Janneke)

Psycholoog

Janneke is afgestudeerd als sociale en organisatiepsycholoog aan de Universiteit Leiden. Zij is daarna gaan werken bij verschillende organisatieadviesbureaus als psycholoog en (loopbaan)coach. In diezelfde periode verdiepte haar werk zich. “Werk” staat meestal niet los van het leven en om cliënten ook met persoonlijke problemen verder te helpen, wilde zij haar kennis vergroten. Zij volgde diverse vakken op het gebied van klinische en gezondheidspsychologie aan de Open Universiteit. Door de combinatie van deze werkvelden is Janneke een allround professional: in het begeleiden van cliënten gaat zij op zoek naar oorzaken en naar inzicht én blijft zij praktisch en concreet.

Binnen Ascender begeleidt Janneke cliënten met veel plezier. Nog elke dag is zij geïntrigeerd door haar vakgebied en zij blijft zichzelf verder ontwikkelen door diverse opleidingen en cursussen te volgen. Ze is gespecialiseerd in psychologisch onderzoek en assessments, coaching, cognitieve gedragstherapie, relatietherapie, EMDR en ACT. Daarnaast is Janneke aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen en heeft zij de registraties Psycholoog NIP en Registerpsycholoog NIP / Arbeid & Organisatie.

“Tijdens de therapie concentreren we ons niet op de fouten, of waar het mis gaat. We zoeken de lichtpunten, de kansen, de manieren waarop je wel vorm kunt geven aan je problemen nu. Soms is dat confronterend, soms zul je er best even van uit het lood geslagen zijn, maar snel merk je de vooruitgang en dan is het prettig werken.”

Werkzaam op locatie: Rotterdam

NIP psycholoog

Functie:
Terug