Leusink, drs. G. (Gerda)

A&G Psycholoog NIP en Mindfulness Trainer

‘In mijn werkwijze vertrek ik vanuit het bio-psycho-sociaal-spiritueel mensbeeld en het belang van de wisselwerking hiervan. Mijn aanpak is praktisch en gericht op de concrete ervaringen van mensen. De nadruk ligt hierbij niet op de klacht en de ervaren beperkingen maar op de manier hoe men hiermee omgaat en welke gevolgen dit heeft. Bewustwording en inzicht vormen de basis om ook daadwerkelijk stappen te kunnen zetten, patronen te doorbreken en ruimte te maken voor (nieuwe) keuzes die betekenisvol en richtinggevend kunnen zijn in persoonlijk leven en werk.’

Bij Ascender richt zij zich zowel op de preventieve als de curatieve zorg. Ze maakt gebruik van technieken uit de oplossingsgerichte- en cognitieve therapie, ACT en Mindfulness. Dit doet zij met een rustige, betrokken en op samenwerking gerichte houding.

Gerda studeerde Arbeids-en organisatiepsychologie en heeft ruime ervaring binnen het werkgebied van Arbeid en Gezondheid, zowel binnen een grote landelijk opererende HRM-organisatie als binnen de specialistische GGZ. Zij begeleidt hierbij (zieke) medewerkers bij hun terugkeer naar het arbeidsproces en richt zich tevens op loopbaancoaching. Naast de post-master registratie voor Psycholoog Arbeid & Gezondheid NIP heeft Gerda de opleiding voor Mindfulness trainer als vervolgopleiding gedaan.

Werkzaam op de locatie: Rotterdam.

NIP psycholoog

A&G psycholoog
Functie:
Terug