VerzekerdVitaal

Programma en advies voor organisaties, in lijn met de organisatiedoelstellingen. Voor duurzame impact. Het programma is bijvoorbeeld gericht op duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, verbeterd functioneren en/of mentale ondersteuning. Inclusief één of meer soorten interventies, trainingen, SLA-afspraken en advies op het gebied van Arbeid & Gezondheid. bedrijfspsycholoog.

All-in mentale- en work/life ontzorging

Voor elke organisatie hebben ontwikkelen wij maatwerkprogramma’s, passend bij de hun organisatiedoelstellingen. Denk hierbij aan optimale mentale ondersteuning, verzuimreductie, duurzame inzetbaarheid van medewerkers of verbeterd functioneren van teams.

Elk maatwerkprogramma is modulair opgebouwd. En de dienstverlening bestaat uit bijvoorbeeld verschillende preventieve coachingstrajecten (voorkomend) en curatieve (genezend) re-integratietrajecten. Daarnaast hebben we verschillende preventieve (voorkomend) en curatieve (genezend) coachingstrajecten. Op verzoek ontwikkelen wij in samenwerking met onze opdrachtgever ook branche-specifieke programma’s, zoals wij eerder deden onder andere voor de zorgsector.

Vaste programmaonderdelen

✔ Stuur informatie: periodieke managementrapportages met geanonimiseerde trends en ontwikkelingen aangaande van de lopende trajecten.
✔ Track & Trace: een eigen online dashboard voor u als opdrachtgever dat de opdrachtgever inzicht biedt in de voortgang van trajecten (anoniem), relevante documentatie en onze afspraken.
✔ Kosteloos advies op het gebied van Arbeid- & Gezondheid.
✔ Een toegewijde accountmanager.
✔ Duidelijke procesafspraken (‘service level- afspraken, SLA) en monitoring.
✔ >Een ‘Return On Investment” (ROI)- berekening’ (ROI).