Engelen, drs. A. (Annerieke) van

A&O Psycholoog & Trainer

“In mijn begeleidingen vind ik het belangrijk dat er een veilige omgeving is, waardoor er ruimte kan ontstaan voor ontwikkeling. Het hebben van een open en nieuwsgierige blik gericht op wie er tegenover je zit, is daarvoor van belang. Dit staat voor mij dan ook voorop in de gesprekken die ik voer. Daarnaast werk ik graag oplossingsgericht waarbij wij samen de te ondernemen stappen gaan onderzoeken en uitvoeren.”

Binnen Ascender richt Annerieke zich op individuele begeleiding en training/teamontwikkeling. Beiden gericht op duurzame inzetbaarheid, gezonde gedragsverandering en functioneren in werk. Ook speelt zij een rol in business development.

Annerieke heeft, voordat ze als psycholoog aan de slag ging, in verschillende HR functies ervaring opgedaan op het gebied van recruitment, loopbaanadvies en organisatieadvies gericht op talentontwikkeling en gedragsverandering. Hierdoor kan zij goed inschatten welke belangen en perspectieven er spelen binnen de relatie: werk, mens en omgeving.

Haar achtergrond bevindt zich in twee masterstudies, namelijk Arbeid- en Organisatiepsychologie (Universiteit Leiden) én Sport- en Prestatiepsychologie (Universiteit van Amsterdam). Zij volgt post-doctorale scholing, o.a. op het gebied van cognitieve gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapie (ACT) en positieve psychologie.

Werkzaam op locatie: Maarssen.

A&O psycholoog
Functie:
Terug