Metsemakers, drs. D. (Daphne)

Registerpsycholoog NIP Arbeid & Gezondheid en Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie, opleider, docent en trainer

Daphne heeft Gezondheidswetenschappen gestudeerd, in de richting geestelijke gezondheidkunde, wat erg lijkt op de richting klinische psychologie, aan de Universiteit in Maastricht en arbeids- en organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is in bezit van de Basisaantekening Psychodiagnostiek (NIP) en geregistreerd als Registerpsycholoog NIP/A&G en Registerpsycholoog NIP/A&O.

Het mooie aan beide universitaire opleidingen vond zij de aanvulling op elkaar. Bij gezondheidswetenschappen het kijken naar de mens als geheel. Het lichamelijke en geestelijke die beide met elkaar in verbinding staan. Bij de studie arbeids- en organisatiepsychologie draaide het vooral om de betekenis die arbeid en organisaties hebben voor mensen.
Daphne heeft lange tijd in het HBO gewerkt, bij diverse opleidingen, waaronder HRM, HBO-V, Bestuurskunde, Voeding & Diëtetiek en de master Organisatie coaching. Eerst als docent en later als projectmanager en leidinggevend manager. Zij heeft een aantal organisatieveranderingen in gang gezet en begeleid. Daarnaast heeft zij jarenlang haar eigen praktijk als psycholoog gehad en als freelancer gewerkt.

Gedurende haar loopbaan heeft zij veel aanvullende opleidingen gedaan, waaronder een opleiding tot individueel en teamcoach, meerdere opleidingen in de cognitieve gedragstherapie, EMDR, effectief veranderen voor organisaties en Appreciative Inquiry.
Naast haar werk bij Ascender, werkt Daphne als opleider/adviseur, zij zet o.a. de opleiding tot Registerpsycholoog NIP, Arbeid & Gezondheid op.

NIP register-psycholoog

A&G psycholoog
Functie:
Terug