Krol, drs. M. (Michelle)

“Met veel passie help ik al mijn cliënten graag bij het verbeteren van hun mentale gezondheid. Mijn doel is altijd dat mijn cliënten na afloop van een traject, zowel in het werk als privé, goed in hun vel zitten en weten wat zij zelf kunnen doen om de toekomst positief en met vertrouwen tegemoet te kunnen treden”.

Binnen Ascender houdt Michelle zich voornamelijk bezig met begeleiden en coachen van werknemers die uitvallen, dreigen uit te vallen en die behoefte hebben aan het verbeteren van hun mentale gezondheid. Hierbij maakt ze gebruik van inzicht gevende -en motiverende gespreksvoering en positieve psychologie. Daarnaast maakt zij onder andere gebruik van methodieken uit de Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy en Mindfulness.

Michelle heeft een deel van haar ervaring opgedaan in Londen, Engeland. Daar heeft ze gewerkt als psycholoog en als Mind-set Coach. Michelle wordt door cliënten beschreven als betrokken, empathisch en doortastend. Haar aanpak kenmerkt zich als praktisch en oplossingsgericht. In de begeleiding van haar cliënten kijkt Michelle voornamelijk vooruit, waarbij er handvatten aangereikt worden zodat de cliënt zelf actief met nieuw gedrag aan de slag kan. Michelle is afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in de Psychologie van Arbeid, Gezondheid en Organisatie. Daarnaast heeft zij haar Diploma ‘Transformational Coaching’ behaald in Londen, UK. Michelle is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Daarnaast is zij ook aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP).

Gedurende haar loopbaan blijft Michelle zich graag ontwikkelen om haar deskundigheid te bevorderen. Dit doet ze door het volgen van beroepsgerichte cursussen, intervisie en supervisie. Momenteel volgt zij postdoctorale scholing op het gebied van cognitieve gedragstherapie.

Werkzaam op locaties in Rotterdam en Den Haag

NIP psycholoog

Functie:
Terug