Arends, drs. Y. (Fonnie)

A&G psycholoog

‘Met veel aandacht, gevoelige antennes en een sterk analytisch vermogen, zet ik mij in om individuen, teams en organisaties in hun proces te begeleiden naar meer vitaliteit, werkplezier en effectiviteit. Dit alles met het doel om een steentje bij te dragen aan een gezonde balans, meer (zelf)inzicht, zelfvertrouwen en levensgeluk’.

Binnen Ascender werkt Fonnie als psycholoog Arbeid en Gezondheid. In haar huidige werk komen haar ervaringen vanuit het bedrijfsleven en de gezondheidszorg goed van pas. Fonnie begeleidt zowel individuen als teams binnen bedrijven, ziekenhuizen en zorginstellingen. Zo helpt zij medisch specialisten naar herstel van functioneren bij arbeidsongeschiktheid en geeft zij workshops aan maatschappen gericht op het verbeteren van de onderlinge communicatie en samenwerking.

Fonnie studeerde af als Sociale- en Organisatiepsycholoog aan de Universiteit van Utrecht, met de specialisatie Interventies in groepsprocessen. Vanuit haar interesse voor gedrag, interactie en groepsprocessen is zij haar loopbaan gestart als trainer, coach en adviseur bij een groot trainings- en adviesbureau. Fonnie heeft diverse trainingen en coaching verzorgd op het gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit, stressmanagement, verzuim, mindfulness, agressie en weerbaarheid voor diverse organisaties in de profit en non-profit sector. Een overstap naar de GGZ volgde, waar zij mensen behandelde met uiteenlopende psychische en/of werkgerelateerde problematiek zoals burn-out, depressie en trauma.

Gedurende haar loopbaan blijft Fonnie zich graag verder ontwikkelen. Ze heeft diverse scholing gevolgd op het gebied van Arbeid, Organisatie en Gezondheid, zoals de opleiding Cognitieve gedragstherapie, Mindfulness Based Cognitive Therapy, EMDR, Stressmanagement, Mediation, en Vitale mensen in vitale organisaties.

Werkzaam op locaties: Den Haag en Rotterdam.

NIP psycholoog

A&G psycholoog
Functie:
Terug