Nolen, drs. V.F. (Victoria)

GZ Psycholoog, cognitief gedragstherapeut

Victoria is afgestudeerd in de richting Sociale Arbeid en Organisatie. Na als psychologe teams te hebben begeleid binnen diverse profit en non-profit organisaties, is zij zich in de loop der jaren meer gaan richten op het welzijn van het individu. Naast de GZ-opleiding heeft Victoria systeemtherapie en EMDR (Eye Movement Desentisization Reprocessing) als vervolgopleiding gevolgd. In haar aanpak maakt zij hoofzakelijk gebruik van cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, systeemtherapie en EMDR. Victoria richt zich bij Ascender zowel op de preventieve als de curatieve zorg.

Binnen Ascender is Victoria BIG-geregistreerd GZ-psycholoog en behandelt ze cliënten in de regio Den Haag. Naast haar werkzaamheden als psychologe, is Victoria tevens gastdocent voor de Master opleiding klinische psychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden.

“Bij de aanpak van de problematiek van mijn cliënten, zoek ik naar de valkuilen en sterkten in iemands persoonlijkheid en gedrag en bekijk ik vervolgens samen met de cliënt hoe in de toekomst anders met de problematiek om kan worden gegaan, zonder dat iemand zichzelf daarin verliest.”

Werkzaam op locatie: Den Haag.

NIP psycholoog

Functie:
Terug