Garden, drs. U. (Uschi)

A&O psycholoog

‘Ik streef in het contact naar een betekenisvolle ontmoeting. Daarnaast vind ik het van belang dat het traject daadwerkelijk iets oplevert voor de ander. Aan mijn aanpak liggen een aantal theoretische benaderingen ten grondslag zoals acceptance- en commitment-therapie, positieve psychologie en mindfulness. De focus in mijn aanpak ligt op uitproberen, oefenen en op het versterken van zaken die al wel goed gaan’.

Binnen Ascender is Uschi Arbeid en Gezondheid psycholoog. Haar expertise ligt op het vlak van Arbeid en Vitaliteit, waarbij ze zich met name richt op het versterken van persoonlijk leiderschap van individuen binnen organisaties. Individuele vragen die hiermee te maken hebben zijn: hoe blijf in balans en vergroot ik mijn veerkracht? Hoe kan ik zaken gemakkelijker loslaten en accepteren? Hoe kan ik bewuster en krachtiger in het leven staan en vanuit men eigen innerlijke waarden leven?

Uschi heeft in Groningen zowel klinische als arbeids- en organisatiepsychologie gestudeerd. Zij heeft ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening en houdt zich bezig met coaching, assessment, teamontwikkeling en outplacement.

Werkzaam op locaties: Groningen en Leeuwarden

NIP psycholoog

A&O psycholoog
Functie:
Terug