Peeters, drs. S. (Sophie)

“Het liefst werk ik samen met leidinggevenden, medewerkers en eigen collega’s aan kwaliteit van leven en (samen)werken. Dit doe ik vanuit een open, verbindende en progressiegerichte benadering. Nieuwe mogelijkheden creëren en tot helpend inzicht en gedrag komen. Dat geeft energie.”

Bij Ascender richt Sophie zich op organisatievraagstukken en training/teamontwikkeling, gericht op duurzame inzetbaarheid, gezonde gedragsverandering en functioneren in werk. Daarnaast houdt ze zich bezig met individuele begeleiding, innovatievraagstukken en business development.

Doordat Sophie veel bedrijven in uiteenlopende sectoren van binnen heeft mogen zien is zij sensitief voor de diversiteit aan perspectieven en belangen op het snijvlak van mens en werk. Zij kijkt altijd naar de mens en de organisatie in hun context. En gaat opzoek naar de gemeenschappelijke stip op de horizon en hoe daar concreet dichterbij te komen.

Na de afronding van haar masterstudie Positieve Arbeid- en Organisatiepsychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam was Sophie werkzaam bij diverse adviesbureaus. Daar deed zij ervaring op met het ontwikkelen en implementeren van visie, strategie en integrale programma’s op het gebied van duurzame inzetbaarheid en gedragsverandering (en aanverwante doelstellingen).  Zij volgt post-doctorale scholing, o.a. op het gebied van cognitieve gedragstherapie, progressiegericht werken en strategisch gezondheidsmanagement.

Werkzaam op locatie: Maarssen.

NIP psycholoog

Functie:
Terug