Bijl, drs. S. (Simone) van der

Psycholoog A&G (io) / ontwikkelaar trainingen

‘Bij het geven van ondersteuning en begeleiding staat de behoefte van de cliënt en klant bij mij voorop. Ik werk vanuit een oplossingsgerichte visie waarbij veiligheid, betrouwbaarheid, verbinding, kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan’.

Vanuit haar passie en ervaring als psycholoog, ondernemer en ontwikkelaar trainingen is Simone bij Ascender verantwoordelijk voor het opzetten en (door)ontwikkelen van de Duurzame Inzetbaarheid Academy (DI-Academy), waar ze eveneens verantwoordelijk is voor het advies over de academie en het ontwikkelen van de trainingsprogramma”s. Simone is tevens werkzaam als trainer/psycholoog voor Ascender. In deze rol richt ze zich vooral op het coachen, begeleiden en trainen van individuen en groepen.

Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen blijft Simone zich continue ontwikkelen. Zo heeft ze gedurende haar loopbaan verschillende certificaten behaald in mindfulness, physical- mental coaching en voeding. Ook heeft ze de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut gevolgd en is ze momenteel bezig met de opleiding tot EMDR therapeut. Dit alles met het doel om bij te dragen aan een succesvolle en bovenal vitale samenleving.

Vanuit haar passie voor sport, psychologie, gezondheid en presteren is Simone afgestudeerd als sport- en prestatiepsycholoog. Het beste uit individuen, teams en organisaties halen met als doel succesvolle en vitale mensen en organisaties, dat is waar Simone gelukkig van wordt. Simone heeft gewerkt als onderzoeksassistente, recruitment consultant en als programma manager R&D bij een professioneel trainingsbureau.

Werkzaam op locatie: Amsterdam

Functie:
Terug