Smit, drs. R.A. (Rosanne)

Business Development Manager en A&G psycholoog

Rosanne is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als neuropsycholoog. In haar loopbaan maakte zij kennis met het vakgebied arbeid en gezondheid en werd haar interesse in de wisselwerking tussen werk en welzijn gewekt. Sindsdien deed zij door diverse functies in het bedrijfsleven (o.a. arbo en consultancy) ruime ervaring op in dit werkveld. Veelvuldig contact met bedrijfs-/verzekeringsartsen, leidinggevenden en medewerkers gaf haar inzicht in de vele belangen die spelen bij een verzuimproces. In haar communicatie richting cliënt en opdrachtgever weet zij daardoor snel de focus te leggen op het gezamenlijke belang.

Binnen Ascender houdt Rosanne zich vooral bezig met psychodiagnostiek en coaching/begeleiding van individuen. Zij helpt mensen in het boeken van vooruitgang op gebieden die voor hen van waarde zijn. Rosanne maakt gebruik van technieken uit de cognitieve gedrags-, positieve- en oplossingsgerichte therapie.

“Ik begeleid mijn cliënten vanuit de overtuiging dat mensen altijd de mogelijkheid hebben om zichzelf te verbeteren, ongeacht waar zij nu staan. In mijn begeleiding richt ik mij op datgene er al is bereikt, op wat iemand verder nog wil bereiken en hoe dit vorm te geven. Ook kleine stapjes vooruit kunnen in die zin al bijdragen aan een hogere mate van werkplezier en verbeterde kwaliteit van werk.”

Werkzaam op locatie: Utrecht.

A&G psycholoog
Functie:
Terug