Casteren, drs. P.A.J. (Patricia) van

Director Clinical Innovation & Registerpsycholoog NIP A&G

Patricia is verantwoordelijk voor de kwaliteit en inhoud van de klinische producten bij Ascender / TELUS Health. Zij zorgt ervoor dat deze producten evidence based zijn, innovatief en aansluiten bij de behoeften van klanten. Daarnaast draagt zij de verantwoordelijkheid voor de inhoud en verkoop van de trainingen die worden aangeboden.

Voor de interne medewerkers fungeert Patricia als supervisor binnen het kader van de A&O en A&G registratie. Als drijvende kracht achter het thema Diversity, Equality, Inclusion and Belonging, ziet zij het als haar taak om samen met iedereen ervoor te zorgen dat alle individuen zich welkom en erkend voelen bij Ascender / TELUS Health.

‘Ik hou van een no-nonsense benadering, met humor en een flinke dosis empathie. Confronterend, maar altijd met respect. Ik geloof in de eigen kracht van individuen en teams en zie het als mijn rol om deze te stimuleren’.

Patricia heeft veel ervaring met het begeleiden van medisch professionals en maatschappen met betrekking tot gezond werken, stress, samenwerking en communicatie. Ze heeft een bijzondere interesse in duurzame inzetbaarheid, hoogbegaafdheid en samenwerkingsvraagstukken. Ze heeft werkervaring in vele sectoren, maar vooral in de gezondheidszorg, detailhandel en (chemische) industrie.

Patricia is daarnaast werkzaam als science practitioner bij Tranzo, het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn van Tilburg University, waar zij namens Ascender promotieonderzoek doet naar duurzame inzetbaarheid en de waarde van werk (capability).

Patricia is afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Tilburg in de richting Gezondheid en Omgeving. Ze heeft post-doctorale scholing gevolgd, o.a. op het gebied van cognitieve gedragstherapie, bedrijfskunde en oplossingsgericht werken. Patricia is geregistreerd psycholoog van Arbeid en Gezondheid en Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie.

Werkzaam op de locaties: Eindhoven.

NIP psycholoog

A&G psycholoog
Terug