Kruyning, drs. N. (Nicole)

A&O psycholoog

‘Als Arbeid en Organisatie Psycholoog begeleid ik mensen die op een of andere manier zijn vastgelopen in hun leven of op het werk, door ziekte (bijvoorbeeld kanker) of verlieservaringen (scheiding, werk, overlijden, gezondheid). Bij Ascender ben ik werkzaam als psycholoog en voer ik reïntegratietrajecten en psychologische interventies uit. Hierbij beweeg ik mij makkelijk tussen de vraag van de cliënt en belangen van de organisatie.’

Binnen Ascender werkt Nicole als Arbeid en Gezondheid psycholoog. Haar verdere expertise ligt in de begeleiding van verlies en rouw in de breedste zin. Verlies van gezondheid, werk en jeugdigheid of rouwen om kinderloosheid en geliefde. Hiervoor gebruikt zij oa. kunstzinnige werkvormen, mindfulness, visualisaties en gesprekken. Zij heeft haar rugzak gevuld bij diverse opleidingsinstituten.

Nicole studeerde af als Arbeid- en Organisatiepsycholoog aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar afstudeeropdracht onderzocht zij de fusie tussen twee huizen van bewaring in de Koepel van Haarlem. Vervolgens rolde zij de werving en selectietak in, waar zij assessments en psychologische onderzoeken afnam en bedrijven adviseerde. Daar vandaan stroomde ze door naar de Arbodienstverlening waar ze de kans kreeg om een grote variatie van werkzaamheden te vervullen. Van het ontwikkelen van nieuwe trainingen en workshops, tot het geven van trainingen en het coachen/begeleiden van werknemers en managers.

Werkzaam op locatie: Alkmaar.

Functie:
Terug