Akkersdijk, drs. N.L. (Nicolette)

Psycholoog

‘Vanuit de visie dat het leven één geheel is waarin vraagstukken van zelfrealisatie zich synchroon aanbieden binnen verschillende leefgebieden, verbind ik binnenwereld met buitenwereld en bied ik ondersteuning bij het vinden of herstellen van een juiste balans. Wie prettig en gemotiveerd werkt zal beter presteren. Een geluk voor mens en organisatie’.

Binnen Ascender werkt Nicolette praktisch en oplossingsgericht aan de hand van concrete persoonlijke voorbeelden. Bewustwording en persoonlijk inzicht zijn daarin dikwijls de eerste stap om denken, voelen en handelen te verbinden. Nicolette volgde opleidingen in cognitieve gedragstherapie, psychodrama, voice dialogue, psychopathologie en energetisch gerichte scholing. Dit gaf haar de verdieping om begeleiding en advies te bieden bij conflicten, omgaan met emoties, arbeidshandicap, stressmanagement en burn-out. Met aandacht, een groot invoelingsvermogen en oprechte interesse, zet zij haar sterke analytisch vermogen in om individu, team en organisatie te faciliteren bij het beter benutten van hun potentieel.

Nicolette studeerde af aan de Rijksuniversiteit van Utrecht als Sociaal- en Organisatiepsycholoog. Sindsdien heeft zij zich, aanvankelijk in combinatie met een functie binnen het bedrijfsleven, toegelegd op de ontwikkeling van het individu binnen de context van werk en organisatie. Nicolette ziet zichzelf als procesbegeleider gericht op het uitbreiden van het gedragsrepertoire en het wegnemen van belemmeringen opdat mensen in beweging kunnen komen. Zij verzorgde talloze trainingen en coaching op het gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit, assertiviteit, empowerment en timemanagement. Dit deed zij voor uiteenlopende organisaties in de profit- en non-profit sector.

Functie:
Terug