Poppe, drs. M.W.H. (Maria)

GZ-psycholoog (BIG geregistreerd)

Maria is afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Zij heeft veel kennis en ervaring in het begeleiden van mensen met diverse lichamelijke en psychische klachten en met re-integratietrajecten. Zij biedt coaching aan individuen en teams binnen organisaties. Zij werkt al jaren voor organisaties. In de individuele begeleiding maakt zij gebruik van cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en inzichten uit de positieve psychologie. Zij heeft aandacht voor de persoon in zijn omgeving.

Binnen Ascender is Maria GZ-psycholoog, cognitief gedragstherapeut en supervisor VGCt ®. Daarnaast geeft Maria les aan de postacademische opleiding voor psychologen en andere beroepsgroepen op het gebied van cognitieve gedragstherapie, persoonlijke effectiviteit en werkgerelateerde problematiek. Zij geeft tevens supervisie aan psychologen in het kader van de opleiding tot cognitieve gedragstherapeut. Kenmerkend voor Maria is haar no-nonsense aanpak. Zij is concreet en oplossingsgericht.

“Bij mij ligt de nadruk op een andere manier van denken en voelen en zingeving. Je krijgt concrete handvatten zodat je anders kunt omgaan met moeilijke situaties. Een kortdurende behandeling geeft je hoop en optimisme en vertrouwen in de toekomst!”

Werkzaam op locaties: Amsterdam.

NIP psycholoog

NIP register-psycholoog

Functie:
Terug