Veerman, drs. M. (Marja)

Psycholoog

Marja was jarenlang BIG-geregistreerd GZ-psycholoog en heeft ervaring in de SGGZ, met coaching, talentonderzoek, ambulante begeleiding, intervisie en projecten in het bedrijfsleven. Ze verdiepte zich de laatste jaren in cognitieve gedragstherapeutische technieken, EMDR, ACT, CSR®-Methode, oplossingsgerichte therapie en mindfulness.

Marja richt zich binnen Ascender zowel op de individuele psychologische begeleiding als op tijdelijke projecten voor inkomensverzekeraars. Naast haar werkzaamheden voor Ascender werkt zij in het bedrijfsleven waardoor zij een mooie combinatie van arbeid, organisatie en psychologie heeft kunnen maken. In haar werkwijze komen vooral haar analytische vermogens, intuïtie en betrokkenheid samen.

“In de psychologische begeleiding met mijn cliënten ben ik gericht op zowel de belemmerende factoren als de sterkten en talenten van iemands persoonlijkheid en gedrag. Ik vind het belangrijk om vanuit een veilige sfeer en vertrouwen tot de essentie van de hulpvraag van de cliënt te komen en gezamenlijk doelen te stellen voor herstel.”

Werkzaam op locatie: Amsterdam

Functie:
Terug