Vossenaar, drs. M.J. (Moniek)

Directeur, bedrijfskundige

Na Gymnasium B en een kandidaats Theoretische Wiskunde is Moniek afgestudeerd in de Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In plaats van bijvoorbeeld een MBA te doen als vervolgopleiding, leek Moniek het waardevoller om zich verder te bekwamen in intermenselijke relaties o.a. door opleidingen op het gebied van systeem- en organisatiedynamics en coaching.

Na een (internationale) loopbaan als ondermeer consultant bij het huidige Accenture, business development, marketingmanager en -directeur bij Nedlloyd logistiek en internationaal container transport bedrijf, regiodirecteur bij Randstad uitzendbureau en European product director bij SHL psychologische testen, koos zij ervoor om haar bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van Ascender als directielid samen met Dick Freriks.

Naast haar rol als (algemeen) directeur is Moniek science practitioner bij Tranzo/Tilburg University, waar zij met kleine stappen onderzoek doet op het gebied van organisatorische conversiefactoren van het Werk als Waarde model.

Moniek is moeder van 2 studerende zonen en woont in Amsterdam met haar partner.

“Het geeft zoveel voldoening om samen met een team gemotiveerde ervaren professionals te bouwen aan een bedrijf dat als doel heeft werkenden en organisaties te ondersteunen in het verhogen van de kwaliteit van werkend leven. Daarnaast staat de ontwikkeling van de eigen medewerkers van Ascender bij mij hoog in het vaandel.”

Functie:
Terug