Kroef, drs. G.C. (Guido) van der

A&O psycholoog

‘In het kader van arbeid en re-integratie werk ik samen met mijn cliënten om hun eigen capaciteiten en mogelijkheden te herkennen en te verkennen. Ik zie er een uitdaging in om mijn cliënten weer (of meer) vitaliteit en geluk in het werk te laten vinden’..

Binnen Ascender werkt Guido als Arbeid en Gezondheid psycholoog. zijn belangstelling gaat onder meer uit naar de relatie tussen leefomgeving, levensstijl en gezondheid. Oplossingsgericht denken en positieve psychologie staan voor hem centraal. Guido vindt persoonlijke ontwikkeling van cliënten belangrijk in de balans van werk en privé. Naast zijn werkzaamheden als psycholoog is hij zelf enige jaren een deel van de werktijd actief geweest als schrijver en fotograaf.

Guido is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg in de klinische en fysiologische psychologie. De afgelopen twintig jaar is hij voornamelijk werkzaam geweest als bedrijfspsycholoog bij arbo-organisaties in de advisering aan werknemers en leidinggevenden. De begeleiding van werknemers met arbeidsgebonden problematiek maakte een belangrijk deel van zijn takenpakket uit.

Werkzaam op locatie: Eindhoven, Breda.

Functie:
Terug