Meekeren, drs. E. (Erwin) van

Psychiater

Erwin heeft ruim 25 jaar ervaring met het doen van expertises en rapportages ten aanzien van belastbaarheid en arbeids(on)geschiktheid, en second opinions, voor vele uiteenlopende opdrachtgevers en instanties (zoals Politie Haaglanden, Movir, Advocatencollectieven, diverse Arbodiensten, UWV, GBGD LUMC en voorheen: ABP/USZO districtskantoren, BGD-en, GGD-en, GAK, Cadans, Heineken). Daarnaast coacht hij (meestal hoogopgeleiden), geeft hij veel voordrachten en trainingen, organiseert hij congressen, treedt op als voorzitter en publiceert hij regelmatig.

Binnen Ascender is Erwin werkzaam als psychiater-psychotherapeut. Hij is gericht op snelle (werk) reïntegratie van mensen met psychische problemen. Erwin heeft brede klinische ervaring met – ook ernstigere – psychiatrische problematiek. Zijn specialisme is gestagneerde persoonlijkheidsontwikkeling en hij heeft een contextuele visie, juist ook als het gaat om probleemanalyse en oplossingen. Hij heeft verschillende publicaties op zijn naam staan, geeft trainingen, organiseert congressen en houdt geregeld voordrachten.

“Een goede werkrelatie is gebaseerd op wederzijds vertrouwen; ik geloof dat een van de belangrijkste werkzame factoren in therapie is of ‘het klikt”

Werkzaam op locaties Den Haag en Utrecht

Functie:
Terug