Keijzer, drs. E. (Elise)

Psycholoog

‘Mensen inzicht geven in hun patronen, zich zelfredzaam maken, het beste uit zichzelf laten halen door bewustwording en ze vervolgens zien groeien, is iets wat mij als mens en professional veel energie geeft. Dit doe ik met veel enthousiasme waarbij ik elke dag getriggerd word en mijzelf verder blijf ontwikkelen door diverse opleidingen en cursussen te volgen’.

Binnen Ascender richt Elise zich vooral op het coachen/begeleiding van individuen. Elise maakt gebruik van Cognitieve gedragstherapie, EMDR-therapie, oplossingsgerichte therapie en is daarbij aangesloten bij de Vereniging voor Cognitief Gedragstherapeuten en Vereniging EMDR Nederland

Elise is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam als Forensisch Psycholoog. Elise deed onderzoek en liep stage in verschillende Penitiaire instellingen.

Niet veel later is zij gaan werken als POH-GGZ in een huisartsenpraktijk en hier is haar passie voor het begeleiden van medewerkers in de werkcontext ontstaan. Zij heeft brede kennis opgedaan van verschillende psychische problematiek en hield zich voornamelijk bezig met begeleiding van individuen met (werk)stress gerelateerde problematiek..

Werkzaam op locatie: Alkmaar en Amsterdam Buitenveldert.

Functie:
Terug