Busch-Verbeek, drs. C.N.C. (Colette)

A&O en A&G psycholoog, Arbeidsmediator

‘Mijn aanpak is op maat en resultaatgericht, vanuit de verdieping naar praktische handvatten. Met cliënt wordt de problematiek en de hulpvraag uitgebreid besproken om tot een plan van aanpak te komen, met oog voor de werkomgeving waarin cliënt zich bevindt. De trajecten zijn erop gericht om op een optimale en gezonde manier te kunnen functioneren’

Colette is als senior psycholoog verbonden aan Ascender. Zij is neuropsycholoog, registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie, registerpsycholoog NIP Arbeid & Gezondheid en MfN geregistreerd mediator. Haar expertisegebied is Arbeid en Vitaliteit, gericht op het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit van individuen en teams binnen organisaties.

Als arbeidsmediator richt zij zich op samenwerkings- en arbeidsconflicten. Als mediator brengt zij de communicatie weer op gang, begeleidt de gesprekken en bewaakt het proces gericht op het oplossen van een conflict tussen partijen. Bij sluimerende samenwerkingsproblematiek kan ook teamcoaching worden ingezet om de onderlinge communicatie te verbeteren en te komen tot structurele oplossingen.

Naast haar jarenlange ervaring op het gebied van Arbeid, Organisatie en Gezondheid, heeft Colette de eerste twaalf jaar van haar loopbaan ervaring opgedaan in HRM- en organisatieadvieswerk, loopbaanadvisering, executive search en assessmentonderzoek.

Colette heeft als bedrijfspsycholoog veel ervaring met begeleidings- en coachingstrajecten en met psychodiagnostiek. Klachten of vragen kunnen zijn: stressklachten en overbelasting, arbeidsgerelateerde problemen, angstklachten, verwerking van een trauma, privéproblematiek, communicatieproblemen en samenwerkingsproblematiek, re-integratie, loopbaanadvies. Zij werkt voor uiteenlopende sectoren: bank- en verzekeringswezen, industrie, zakelijke dienstverlening, onderwijs en gezondheidszorg.

Werkzaam op locaties: Den Haag en Rotterdam.

Functie:
Terug