Lamberts, drs. A.W.H. (Anouk)

GZ-psycholoog (BIG geregistreerd)

‘In mijn begeleiding richt ik mij vooral op het creëren van een open en veilige omgeving van waaruit mensen hun verhaal mogen vertellen. Dit doe ik enerzijds met openheid en humor, waarmee ik probeer harten te raken en uit te nodigen open te gaan; anderzijds met concrete voorbeelden.’

Binnen Ascender is Anouk GZ-psycholoog in de regio Amsterdam. De kracht van Anouk is het stimuleren van mensen om het beste uit zichzelf te halen en hun potentieel te ontwikkelen. In haar werkwijze komen vooral haar sterke analytische vermogen, intuïtie, moed en betrokkenheid samen.

Jarenlang werkte Anouk bij een grote landelijk opererende organisatie, met als focus werkgerelateerde vraagstukken. Haar werkzaamheden bestonden onder andere uit het begeleiden van mensen bij hun terugkeer naar de werkvloer tijdens en na een ziekteperiode, het superviseren van (nieuwe) collegae, psycho diagnostiek en het uitvoeren van managementtaken.

Anouk is afgestudeerd in zowel de klinische psychologie als de arbeid- en organisatiepsychologie, met als extra nevenroutes arbeid en gezondheid en de klinische psychodiagnostiek. Ze verdiepte zich de laatste jaren in cognitieve gedragstherapeutische technieken, EMDR, mindfulness, aandachtsgerichte therapie, schematherapie en relatietherapie. Daarnaast is Anouk ook geregistreerd GZ-psycholoog.

Werkzaam op locatie: Amsterdam.

NIP psycholoog

Functie:
Terug