Daane, drs. M. (Madelinde)

“Ieder mens is uniek. Het leven is een proces waarbij het waardevol is om vertrouwen te ontwikkelen in je eigen vaardigheden en mogelijkheden.” 

Bij Ascender richt Madelinde zich op het begeleiden en coachen van cliënten. Hierbij maakt ze gebruik van Acceptance en Commitment Therapie (ACT), cognitieve gedragstherapie, motiverende gespreksvoering en positieve psychologie.

Madelinde is gezondheidspsycholoog (Msc) met een bachelors in arbeid- en gezondheidspsychologie. Ze heeft brede ervaring met het bedrijfsleven en met (semi)overheden, als werknemer en als ondernemer. Hierdoor kan ze de verschillende rollen van cliënten in verschillende situaties goed aanvoelen. Eerder werkte zij ook als communicatieadviseur aan gedragsverandering van groepen mensen gericht op duurzaamheid en gezondheid. Daarin combineerde zij psychologie met haar eerdere opleidingen ‘corporate communicatie’ en ‘internationale agrarische handel’. Met oprechte interesse in de mens als geheel voert zij met aandacht en plezier gesprekken.

Madelinde is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen.

Werkzaam op locatie: Den Haag en Rotterdam.

NIP psycholoog

Functie:
Terug