Berkelaar, drs. L. (Lotte)

Psycholoog en Neuropsycholoog

 

“Ik benader cliënten met een open en nieuwsgierige blik. In mijn begeleidingen ga ik graag samen op zoek naar mogelijkheden om te bewegen naar iemands waarden. Met een analytische en invoelende houding streef ik ernaar inzicht en bewustzijn te vergroten en daarmee bij te dragen aan het vormgeven van een balans waarbij werk en privé elkaar aanvullen en dienen. Mijn coaching steek ik positief en oplossingsgericht in, waarbij ik technieken vanuit de CGT en ACT toepas.”

Lotte adviseert bedrijfsartsen over hoe werk zo ingericht kan worden zodat het de duurzame inzetbaarheid waarborgt. Naast haar werk als psycholoog is ze opgeleid tot yoga docente en verzorgt ze vinyasa yoga lessen. Binnen Ascender houdt zij zich voornamelijk bezig met het coachen en begeleiden van cliënten en productontwikkeling.

Ze is afgestudeerd van de Universiteit van Utrecht in de richting van de Klinische Neuropsychologie. Ze schoolt zich verder in de Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en de Cognitieve Gedragstherapie (CGT). Zij is sinds september 2018 in dienst bij BirdView waar zij ruime ervaring opdeed in psychodiagnostiek in de arbeidscontext. Hier heeft zij zich verdiept in de positieve psychologie en gaat zij naast het in kaart brengen van belemmeringen nadrukkelijk op zoek naar sterke vaardigheden evenals wensen en waarden in werk.

Werkzaam op locatie: Utrecht, Amsterdam en Haarlem.

Functie:
Terug