Brandsma, Anmara

Anmara is afgestudeerd aan de universiteit van Tilburg in de richting van Klinische Psychologie, waar ze ook haar Basisaantekening Psychodiagnostiek (NIP) behaalde. Ze deed ervaring op met psychodiagnostiek door haar werk als psychodiagnostisch medewerker bij MEE Brabant Noord voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook is ze drie jaar werkzaam geweest als psycholoog in een verpleeghuis, waar ze ervaring opdeed met mediatieve behandeling en neuropsychologisch onderzoek.

Bij Birdview neemt zij arbeids- en neuropsychologisch testonderzoek af waarvan zij de resultaten interpreteert en verwerkt in een verslag. Ook neemt zij in het kader van psychiatrisch expertise onderzoek de eerste anamnese af.

“Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om goed in kaart te brengen wat je interesses en competenties zijn, om plezier te hebben in je werk en daardoor duurzaam inzetbaar te zijn. Diagnostiek biedt hier op een objectieve manier inzicht in. Ik vind het leuk om met behulp van testonderzoek en een persoonlijke benadering inzicht te krijgen in hoe we iemand weer in zijn kracht kunnen zetten.”

Terug