Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Employability Model (eendaagse cursus)

23 april 09:30 - 17:00

Accreditatie: in aanvraag
Datum: 23 april 2021
Plaats: Hoofdkantoor Ascender, Vleutenseweg 386 te Utrecht
Tijd: 09:30 – 17:00 uur
Kosten: 450,-
Docent: Dr. Claudia van der Heijde

Inhoud
In deze cursusdag van de A&G Fundamentals neemt Claudia van der Heijde je mee in het Employability model, welke vanuit promotieonderzoek ontwikkeld is. Employability wordt op het individuele niveau gedefinieerd als het continu vervullen, acquireren of creëren van werk, door een optimaal gebruik van competenties. Dit model bestaat uit vijf componenten en brengt in kaart wat een organisatie verwacht van een werknemer. Deze dimensies en verwachtingen worden in deze cursus onderscheiden evenals hoe een werknemer zo goed mogelijk kan functioneren binnen een organisatie context. Het model impliceert dat een werknemer zich aan kan passen aan steeds veranderende arbeidsomstandigheden en tevens anticipeert op veranderingen met betrekking tot de eigen loopbaanontwikkeling.

Het is niet altijd makkelijk werk te vinden of te hebben dat (blijvend) aansluit bij de interessegebieden en de capaciteiten. Los gezien van voldoening in het werk, zien we de laatste jaren een toename in het aantal burn-outs onder werknemers.
Gedurende de cursus gaan we eerst aan de slag met je eigen employability-ervaringen binnen je loopbaan om vervolgens een vertaalslag te kunnen maken naar de beleving van je eigen cliënten.

Docenten
Claudia van der Heijde is senior onderzoeker bij de afdeling Onderzoek, Ontwikkeling en Preventie van de Studentengezondheidszorg van de Universiteit van Amsterdam. Haar onderzoeksonderwerpen zijn onder meer gezondheid, inzetbaarheid en ze publiceerde in verschillende internationale peer-reviewed tijdschriften. Daarnaast is zij begeleider en adviseur van bachelor- en masterstudenten bij hun afstudeerprojecten en is ze een expert op het gebied van instrumentontwikkeling en validering.

Claudia van der Heijde
Senior onderzoeker Studentengezondheidszorg van de Universiteit van Amsterdam.

 

 

Gegevens

Datum:
23 april
Tijd:
09:30 - 17:00
Evenement Categorie: