Artikel geselecteerd voor jou

Webinar over grensoverschrijdend gedrag

TELUS Health (formerly Ascender) biedt tijdens de Week van de Werkstress een gratis webinar aan over grensoverschrijdend gedrag. Een onderwerp dat hoog op de maatschappelijke agenda staat. Steeds meer organisaties nemen de signalen serieus en besteden aandacht aan ongewenst gedrag.
De ArboWet verplicht werkgevers om hun werknemers een veilige werkomgeving te bieden. Bovendien wil je in het kader van goed werkgeverschap goed voor je medewerkers zorgen, zeker in deze krappe arbeidsmarkt. Tijdens het gratis webinar leer je grensoverschrijdend gedrag te herkennen, te erkennen en aan te pakken. Je leert wat te doen om grensoverschrijdend gedrag te voorkomen, om adequaat te handelen als het toch voorkomt en krijgt praktische tips.