Rebranding van Ascender naar TELUS Health gaat van start

In februari 2023 hebben we aangekondigd dat Ascender onderdeel zou gaan worden van de TELUS Health Group. Met veel genoegen kunnen we u meedelen dat onze rebranding richting één bedrijf van start is gegaan.

Tijdens de transformatie van onze merknaam Ascender naar TELUS Health kunt u regelmatig updates van ons verwachten, zoals nieuwsberichten, resources en tools. Zo blijft u op de hoogte van de voortgang van de transitie en het rebrandingproces.

We zijn blij te kunnen melden dat de integratie van onze twee organisaties volgens plan verloopt. We werken hard aan een soepele overgang en zijn enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die deze samenvoeging met zich meebrengt.

De komende maanden zult u de merknaam TELUS Health op steeds meer plekken zien verschijnen en in het eerste kwartaal van 2024 gaat onze nieuwe website live. We zijn ons ervan bewust dat het enige tijd kan duren voordat u vertrouwd bent met ons nieuwe merk en dat u deze verandering wilt delen met belanghebbenden. Daarom beginnen we met het sturen van maandelijkse updates.

De updates van deze maand

Rebrandingportal voor klanten
We introduceren ons nieuwe rebrandingportal: één locatie voor al uw rebrandingbehoeften. U krijgt toegang tot veelgestelde vragen, tijdlijnen, conceptmededelingen en andere informatie, zodat u uw weg kunt vinden in het rebrandingproces. We werken de content en hulpbronnen in deze portal bij zodra er meer informatie beschikbaar is.

Deel het nieuws
Mocht u de rebranding willen communiceren richting andere belanghebbenden, dan kunt u deze sjabloon delen via e-mail of deze beschikbaar stellen op uw intranet. Gebruik de standaardaankondiging of pas deze naar eigen inzicht aan en integreer het nieuws in uw interne communicatie.

Veelgestelde vragen
Krijg meer inzicht in het rebrandingproces, onze nieuwe gezamenlijke organisatie, ons merk en andere zaken.

Hartelijk dank voor uw steun en begrip tijdens deze transitie. We zijn blij dat we samen met u kunnen werken aan gezondere werkplekken en bedrijven. Aarzel niet om contact op te nemen met uw bestaande contactpersonen voor meer informatie.

Wilt u meer weten over TELUS Health, bezoek dan de internationale website van ons bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Het managementteam van TELUS Health (formerly Ascender)