Verhuisbericht Ascender Utrecht per 1 januari 2023

Per 1 januari 2023 verhuist het hoofdkantoor Utrecht aan de Vleutenseweg 386. Het nieuwe adres wordt: Bisonspoor 3002-L304, 3605 LT Maarssen.

Parkeren kan in de parkeergarage van Bisonspoor, Safariweg 1, 3605 KJ Maarssen. Uiteraard kunt u ook per openbaar vervoer naar ons toe komen.

Met de auto – A2 vanaf Amsterdam:
Neem op de A2 richting Utrecht afrit N230 richting Maarssen. Sla linksaf naar de N230. Neem de afslag richting de Floraweg. Borden Maarssenbroek/Vleuten. Neem de Safariweg naar Bisonspoor.

Met de auto – A2 vanaf Den Haag/ Den Bosch
Neem op de A12 de afslag West Utrecht naar de A2. Op de A2 neemt u de afrit N230. Neem de afslag richting de Floraweg. Borden Maarssenbroek/Vleuten. Neem de Safariweg naar Bisonspoor.

In/ vanuit de parkeergarage
Parkeergarage Bisonspoor vindt u aan de Safariweg 1 te Maarssen. U kunt hier de eerste 4 uur gratis parkeren. Volg in de parkeergarage de borden ‘Business’ en parkeer op de 3e verdieping. Neem de overdekte verbindingsbrug richting het Businesscentrum. U kunt zich bij binnenkomst melden bij de receptie.

Met het OV
Station Maarssen ligt tegenover het winkelcentrum Bisonspoor. Het Businesscentrum ligt op de derde verdieping boven het winkelcentrum.

Adres (navigatie):
Parkeergarage Bisonspoor
Safariweg 1, 3605 KJ Maarssen