Nieuwjaarswens en bereikbaarheid tijdens feestdagen

Wat een bewogen jaar voor een ieder! De een heeft minder last van alles wat er speelt dan de ander. We leven mee met onze opdrachtgevers in de zorg, in ziekenhuizen en alle andere organisaties waar Corona enorme impact heeft.

We hopen dat u het jaar goed bent doorgekomen en dat we met Ascender wat hebben kunnen helpen met onze hulplijnen, psychologen op locatie en webinars over mentale gezondheid. En wellicht heeft deze crisis zelfs ook voor goede momenten gezorgd. Samen er tegenaan, het beste doen wat mogelijk was – ook op afstand, verrassende collegialiteit of misschien nieuwe manieren van samenwerken.

Voor Ascender was het een bijzonder jaar. Niet in de laatste plaats door wat onze opdrachtgevers meemaakten en wij met hen. Daarnaast… U heeft het ongetwijfeld al begrepen. Onlangs is Ascender onderdeel geworden van LifeWorks. LifeWorks is een wereldwijd opererend, gerenommeerde organisatie op het gebied van Employee Wellbeing. Met Ascender gaat Lifeworks haar positie in Nederland verder verstevigen en uitbouwen en later verder in Europa uitbreiden. We zijn verheugd en vereerd dat LifeWorks Ascender hiervoor heeft gekozen. Lees nogmaals het persbericht. Ascender blijft in Nederland autonoom eindverantwoordelijk. Uiteraard nu met support van LifeWorks, bijvoorbeeld met het uitgebreide online wellbeing platform van LifeWorks, dat wij beschikbaar gaan stellen voor opdrachtgevers. Laat weten als u geïnteresseerd bent in een demo.

Wij gaan dus met een goed gevoel het nieuwe jaar in, ondanks die vervelende Corona. Ook in 2022 bieden we graag support om uw medewerkers en/of verzekerden te ondersteunen op het gebied van mentale gezondheid, welbevinden en vitaliteit. Bel of mail ons gerust voor advies op het gebied van mentale gezondheid en werk.

En natuurlijk: Fijne feestdagen en een vitaal 2022 gewenst voor u en uw dierbaren!

kerst-2021

Met vriendelijke groet,

Moniek Vossenaar
Directeur Ascender, part of LifeWorks

Bereikbaarheid Ascender tijdens de feestdagen

Vrijdag 24 december en vrijdag 31 december zijn wij telefonisch niet bereikbaar in verband met de feestdagen. Op de overige dagen en vanaf maandag 3 januari zijn wij weer telefonisch voor u bereikbaar! Het EAP nummer (0800 – 32 77 378) blijft tijdens de feestdagen wel gewoon bereikbaar.