Artikel geselecteerd voor jou

Ascender per heden onderdeel van de LifeWorks familie

We zijn zeer verheugd te kunnen meedelen dat LifeWorks vanaf heden 100% van de aandelen in Ascender heeft verworven. Voor de groei van Ascender, haar dienstverlening, producten en mensen, een belangrijk stap.

“Nu onderdeel te zijn van LifeWorks stelt veilig waar wij Ascender voor hebben opgericht ooit. Waarde toevoegen voor medewerkers, klanten, de samenleving met onze psychologische en andere deskundigheid en inzet om zo het welzijn van werkende mensen te helpen bevorderen.” Prof. Dr. Erik van de Loo, INSEAD

LifeWorks heeft een zeer groot track record in organisatie well-being met vergelijkbare producten als Ascender, veel kennis en ervaring en met een grote mensgerichtheid. Bekijk de website voor meer informatie.

Voor LifeWorks wordt Ascender hun organisatie in Nederland. Ascender als onderdeel van LifeWorks blijft een Nederlandse juridische entiteit met de nodige autonomie. Voorlopig gaan wij door onder de naam Ascender, een LifeWorks Company. Er zijn geen personele wisselingen voorzien. Het Management Team blijft zoals het is. Uw contactpersoon/Account Manager binnen Ascender blijft dezelfde. Onze gekwalificeerde psychologen blijven op dezelfde manier werken. Moniek Vossenaar blijft aan als Managing Director. Dick Freriks zal in de rol van Adviseur van de directie ook nog in 2022 actief zijn.

We kunnen u verzekeren dat onze kwalitatief hoogwaardige dienstverlening blijft zoals van ons gewend. Onze mogelijkheden worden naar verwachting alleen maar groter, omdat LifeWorks beschikt over allerlei complementair aan onze dienstverlening technologische mogelijkheden en zeer veel relevante kennis. Wij verheugen ons zeer op deze nieuwe ‘moeder’.

Ascender blijft als Nederlandse juridische entiteit bestaan. Bestaande (contractuele) afspraken blijven gehandhaafd. Wij verheugen ons op de voortzetting van de samenwerking.

Voor vragen kunt u zich richten tot uw contactpersoon binnen Ascender of vragen naar de directie.

Bel: 030 – 252 27 92

Bijgaand het persbericht dat LifeWorks vanochtend heeft verspreid.