Haal het beste uit jezelf in je werk met “Jouw Virtuele Werkcoach”

Veel mensen hebben regelmatig de behoefte om over hun werk te sparren. Het is prettig als iemand de goede vragen stelt en je helpt de goede stappen te zetten. “Jouw Virtuele Werkcoach” van Ascender is een in werk- en loopbaan gespecialiseerde psycholoog, waar je terecht kunt met alle vragen die spelen in je werk of privé, die effect hebben op jouw werk.

Een lastige collega, leidinggevende of te hoge werkdruk, te veel stress. Je niet lekker voelen in je huidige functie. Moeite om een balans te vinden tussen je ouderschap en je werk. Zorgen privé die invloed hebben op je werk. In elk mensenleven zijn er issues en momenten waarop je wel wat hulp kunt gebruiken. Op zo’n moment is het prettig als je met je vragen terecht kunt bij een expert die je ondersteunt bij de dingen waar je rondom je werk tegenaan loopt en die jou helpt het beste uit jezelf te halen.

Met “Jouw Virtuele Werkcoach” kun je met je vragen over je werk of privé telefonisch of via beeldbellen terecht bij jouw werkcoach van Ascender. Dit is een coach met de diepgang en kwalificaties van een psycholoog. Een ervaren professional die goed kan inschatten wanneer jij iets extra’s nodig hebt, zoals relevante oefeningen uit ons E-health platform. De werkcoach werkt vanuit de positieve psychologie en is oplossingsgericht. Wat wordt besproken, blijft uiteraard vertrouwelijk.

Hoe werkt het?
Er wordt gewerkt met een ‘strippenkaart’. Heel eenvoudig. Voordat je besluit een kaart aan te schaffen, hebben we eerst een (gratis) kennismakingsgesprek van een half uur. Je kunt kiezen voor een strippenkaart met 5 of met 10 (beeld)belgesprekken van een half uur. Die gesprekken kun je aanvragen wanneer jíj daar behoefte aan hebt.

Meer weten over “Jouw Virtuele Werkcoach”?

Ascender, The Working Life Company, is dé psychologische dienstverlener op het gebied van werkvitaliteit.