Nieuwjaarswens en bereikbaarheid tijdens feestdagen

2020 is een jaar dat niemand snel zal vergeten. Het is soms bijna niet te bevatten wat er allemaal is gebeurd. Vanaf februari heeft ieder van ons enorm moeten schakelen om in te spelen op de gevolgen van de Covid-19 Lockdown: in ons privéleven en gezin, in ons werk, in onze gebruikelijke manier van anderen ontmoeten en ontspannen. Meer dan ooit moesten we buiten het gewone denken, leven en werken.
Bij Ascender hebben we ons ingezet om, ook in deze bijzondere omstandigheden, er voor uw medewerkers of verzekerden, onze cliënten, te kunnen zijn voor de nodige ondersteuning.
We hopen dat u ondanks de huidige maatregelen een fijne, wellicht rustige Kerst hebt.
Dank u wel voor het in ons gestelde vertrouwen in het afgelopen jaar.
We wensen u, en iedereen om u heen, fijne feestdagen en bovenal een goed 2021′.

Vossenaar, drs. M.J. (Moniek)

Directeur, bedrijfskundige

Freriks, drs. Th.J.M. (Dick)

Directeur, klinisch psycholoog (BIG)

Bereikbaarheid Ascender tijdens de feestdagen

Donderdag 24 december (vanaf 11:30 uur), vrijdag 25 december en vrijdag 1 januari zijn wij telefonisch niet bereikbaar in verband met de feestdagen. Op de overige dagen en vanaf 2 januari zijn wij weer telefonisch voor u bereikbaar! Het EAP nummer (0800 – 32 77 378) blijft tijdens de feestdagen wel gewoon bereikbaar.