Meer ondersteuning via additionele sessies

Ascender biedt in deze tijd een 24/7 hulplijn, vertrouwelijk en anoniem

Mogelijk hebben uw medewerkers tijdelijk meer nodig dan een eenmalig gesprek met een van onze psychologen en willen zij ook buiten kantooruren hulp kunnen vragen. Hiervoor biedt Ascender naast onze hulplijn ook preventieve coaching en begeleidingssessies aan tegen een gereduceerd tarief voor onze vaste opdrachtgevers.

Hierbij kan er per medewerker gebruik gemaakt worden van een aanbod van twee extra sessies tegen een gereduceerd tarief van €120 per uur en €60 per half uur. De gesprekken kunnen per telefoon of met behulp van AVG-proof beeldbellen verlopen. Hiervoor is ook de hulplijn 0800-3277378 beschikbaar. Ook buiten kantooruren. Voor urgente sessies buiten kantooruren vragen wij een toeslag van 25 procent. Na deze sessies kan er gekeken worden of er nog een vervolgsessie nodig is voor het reguliere tarief. Uiteraard gaat dit in overleg met u als opdrachtgever.
Mocht uw organisatie van dit aanbod gebruik willen maken, laat ons dit dan weten. Ook deze ondersteuning is anoniem en u kunt dit aanbod desgewenst doorsturen naar al uw medewerkers.
De additionele sessies worden tijdens kantooruren ingepland. Voor urgente sessies buiten kantooruren vragen wij een toeslag van 25 procent.

Het EAP hulplijn nummer: 0800-3277378.

We maken hier graag afspraken met u over. Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij het relatiemanagement Sigrid Tjallingii en Nivine Labouchere via het e-mailadres relatie@ascender.nl
en zijn wij telefonisch bereikbaar via: 030-2522792.

Meer informatie over de Corona Hulplijn van Ascender en Online EMDR voor trauma in coronatijd.