Training ‘Werken met de capability benadering voor duurzame inzetbaarheid’

Eerste certificaten uitgereikt

Vorige week zijn de eerste certificaten uitgereikt aan enthousiaste deelnemers aan de training ‘werken met de capability benadering voor duurzame inzetbaarheid’. Uitgangspunt van deze benadering is dat als werk voortdurend waarde toevoegt voor zowel de persoon als de organisatie, dit de duurzame inzetbaarheid verhoogt.

Gesprekstechnieken

In deze training ligt de nadruk op het via een aantal gesprekstechnieken leren voeren van de dialoog (het goede gesprek) over wat iemand belangrijk vindt in werk en hoe dit te realiseren.

Uitgangspunten training

De benadering kenmerkt zich door een aantal interessante uitgangspunten, zoals: ‘mensen verdienen gelijke kansen in plaats van gelijke middelen’. En ‘het hebben van mogelijkheden is minstens even belangrijk als het feitelijke functioneren’.

Meer informatie

Heeft u een leidinggevende functie of bent u werkzaam op het gebeid van HR? Dan is de training ‘werken met de capability benadering voor duurzame inzetbaarheid’ ook iets voor jou! Voor meer informatie over deze training kunt u contact opnemen met Moniek Vossenaar via m.vossenaar@ascender.nl.