Van harte aanbevolen door Ascender: BirdView

Wat is BirdView?

BirdView is een onafhankelijk onderzoeksbureau waar u terecht kunt voor arbeids- en neuropsychologische onderzoeken en psychiatrische expertises. Altijd gericht op de mens in zijn of haar werkcontext. BirdView gaat in haar onderzoeken nadrukkelijk op zoek naar handvatten om stagnatie in werk op te heffen en ontwikkeling te bevorderen. Stagnatie in werk is immers een veelvoorkomend probleem waarvan zowel werkgever als werknemer nadelige gevolgen ondervinden. Om duurzame inzetbaarheid te bevorderen en langdurig (psychisch) ziekteverzuim te voorkomen, biedt autonoom psychologisch en psychiatrisch onderzoek uitkomst.

De doelgroep

Het onderzoeksbureau richt zich op de arbeidssector; werkgevers, UWV, gemeenten en letselschadebureaus zijn hier aan het goede adres. Verwijzing kan plaatsvinden door de bedrijfsarts, verzekeringsarts of bedrijfspsycholoog. Ook de arbeidsdeskudige, HR- of casemanager kan een aanmelding voor een expertise indienen.

Meer informatie

Benieuwd naar wat BirdView voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem een kijkje op www.birdview.nl.